Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaun, în bucătăria locuinței

vineri, 02 septembrie 2022, 11:41
2 MIN
 Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaun, în bucătăria locuinței

Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaun, în bucătăria locuinței. Și-a pus capăt zilelor, cu o armă de vânătoare. A fost găsit aseară de un vecin. Murise de două zile.

Fostul edil s-a sinucis, luându-și viața cu arma de vânătoare, pe care o deținea. Este vorba despre Claudiu Rujoi, fostul primar al comunei Husnicioara (în perioada 2012 – 2016).

Se pare că bărbatul de 43 de ani și-a luat viața în urmă cu două zile, însă a fost găsit abia aseară după ce un vecin a alertat autoritățile pentru că nu l-a mai văzut.

Fostul edil a fost găsit împușcat pe un scaun, în bucătărie. Acesta avea doi copii minori. Se pare că bărbatul era în depresie, după ce cea de-a doua soție l-a părăsit.

Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații.

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse locale, este vorba despre fostul primar al comunei Husnicioara din perioada 2012 – 2016.

Sursa: Antena3 și Observator

Comentarii