Fotbaliştilor din Copou li s-au promis bonusuri importante dacă se califică în play-off

joi, 15 februarie 2018, 02:43
3 MIN
 Fotbaliştilor din Copou li s-au promis bonusuri importante dacă se califică în play-off

 

 

Cu excepţia lui Kizito, care a suferit ieri o entorsă, tot lotul este apt pentru disputa de la Timişoara, de duminică

Posibilitatea calificării în play-off-ul Ligii I de fotbal a încins atmosfera la CSM Politehnica Iaşi. Fiind sigură de accederea în grupa I a eşalonului de elită cu două victorii în ultimele două runde, ba chiar şi, bazându-se pe jocul rezultatelor, cu un succes cu Viitorul, în ultima rundă şi un egal duminică, la Timişoara (pentru aceasta, de pildă, în disputa Viitorul – FC Botoşani, de luni, trebuie să se consemneze un rezultat de egalitate), echipa ieşeană stimulează jucătorii suplimentar. Deşi în startul sezonului a anunţat că în acest campionat nu vor mai fi prime de rezultat, ci doar de obiectiv, preşedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că, la fel ca la unele partide de anul trecut, vor fi acordate bonusuri speciale. “Pentru stimularea jucătorilor în aceste patru meciuri decisive din acest an s-a hotărât acordarea unor prime de 200 de euro pentru fiecare punct câştigat. Iniţial, am decis să dăm jumătate din bani după joc şi jumătate dacă se atinge obiectivul, calificarea în play-off. Apoi, Comitetul Director a decis ca primele să fie achitate integral, după fiecare joc. Am plătit deja 600 de euro pentru victoria de la Voluntari, trebuie să mai dăm fiecărui jucător încă 600 de euro pentru succesul cu Botoşani. Sperăm să-i achităm în această săptămână. Şi la meciul de duminică, de la Timişoara, se aplică aceeaşi reţetă” a spus şeful executivului ieşean, care a adăugat: “În afară de aceste prime de rezultat, jucătorii au stipulate în contracte şi prime pentru calificarea în play-off. Aşadar, la capitolul stimulare materială stăm foarte bine. Sperăm ca băieţii să poată rula şi în ultimele două meciuri din sezonul regulat la fel ca în primele două din acest an, iar la final să fim bucuroşi cu toţii”.

Ieşenii au motive de linişte şi din punct de vedere al stării lotului. “Nu avem niciun suspendat, iar jucătorii care au ieşit de pe teren în timpul meciului cu FC Botoşani din motive medicale, Koşelev şi Bădic, nu au probleme serioase. Vor fi prezenţi joi la antrenament. Vom vedea tot atunci  care este situaţia lui Kizito, care a suferit o entorsă la antrenamentul de miercuri” a precizat Ambrosie.

În altă ordine de idei, CSU Craiova a discutat cu Şerif Tiraspol despre transferul lui Jo. Dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, brazilianul va putea trece în Oltenia pe parcursul acestui sezon doar cu acordul CSM Poli. Ieşenii speră astfel să obţină o sumă de bani de pe urma fotbalistului adus sub formă de împrumut până în vară. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii