FOTO: Blonda jucătoare de golf e prea sexy și îi sunt refuzate gesturile caritabile

duminică, 26 decembrie 2021, 18:14
1 MIN
 FOTO: Blonda jucătoare de golf e prea sexy și îi sunt refuzate gesturile caritabile

Paige Spiranac (28 de ani) a renunțat la cariera de jucătoare profesionistă de golf, dar mai evoluează încă în competiții de amatori. Paige Spiranac a dezvăluit că i-a fost refuzat un gest caritabil, din cauza reputației sale.

"Chiar și la concursurile de golf de la juniori aveam probleme cu AJGA (n.r. Asociația Americană de Golf pentru Juniori), din cauza faptului că fustele mele erau prea scurte. Dar eu nu am fost pe genul 'Vreau să fac bani și o să-i fac în felul ăsta. Voi miza foarte mult pe felul în care arăt'. E adevărat, mai mereu m-am îmbrăcat provocator, ca să spun așa. Dar, repet, e pur și simplu o chestiune de gust, iar eu sunt foarte ok cu felul în care mă îmbrac", a spus Paige Spiranac.

"Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus 'Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău'. Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu", a afirmat Paige Spiranac.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii