FOTO Cazare de poveste, cu pereți de sticlă, în inima munților Bucovinei

joi, 18 martie 2021, 21:58
2 MIN
 FOTO Cazare de poveste, cu pereți de sticlă, în inima munților Bucovinei

Cum ar fi să mergeți într-un colț de rai, izolat în munți, să stați liniștiți și să admirați natura, departe de lume și de timpurile ciudate pe care le trăim? Vă invităm, în această seară, să descoperim împreună locul unde zumzetul orașului nu mai ajunge, unde nu vei auzi decât foșnetul brazilor alintați de vânt și unde vei avea răgazul să te gândești la ale tale și să-ți mai tragi sufletul. Vă invităm, în inima Bucovinei, în Munții Călimani, la ,,Haita Land”, un complex de cabane premium.

Unde? Gura Haitii, comuna Șaru Dornei, Suceava – la 27 de km de Vatra Dornei.

Suntem în Țara Dornelor, bucata acea de Românie, încă autentică, încă tradițională și curată, pe care, dacă o vizitezi, îți va împrumuta și tie un pic din seninătatea și din bunătatea oamenilor. Aici vei simți, cu adevărat, ce înseamnă să fii rupt de lume și să lași, jos, în vale, ale tale necazuri. Pornim spre Haita Land, din Gura Haitii, un sătuc izolat, aflat aproape de Parcul Național din Munții Călimani. E cam asa: ,,pe un picior de plai, pe o gură de rai’’.

Veți descoperi, într-o zonă sălbatică, trei cabane uimitoare – ,,Pridvor’’, ,,Sihastru’’ și ,,Cuib’’ – cu arhitectură modernă și simplă, minimalistă, cu un interior plăcut, care îi va oferi turistului intimitatea de care are atâta nevoie. Atuul acestor locații este peisajul de poveste, pe care îl poți admira în voie prin ferestrele mari. Nu veți avea niciun vecin în jur, pentru că cabanele sunt situate la distanță una față de cealaltă, cu grădini imense și poteci idilice. Bonus este cerul înstelat, de la un capăt la altul, cum numai în natură îl poți vedea. Este locația ideală doar pentru iubitorii de munte, de aer curat și de liniște.

Mai mult, pe calatorinbascheti.ro

Comentarii