FOTO Hotelierii dintre Eforii, disperați. Nudiștii le alungă clienții. Umblă pe la terase goi pușcă

miercuri, 29 iunie 2022, 21:09
1 MIN
 FOTO Hotelierii dintre Eforii, disperați. Nudiștii le alungă clienții. Umblă pe la terase goi pușcă

Între Eforii, paralel cu DN39, mai toată lumea știe că este plajă de nudiști. Hotelierii din zonă nu sunt, însă, prea încântați de acest lucru, deoarece turiștii fac reclamații și nu mai vor să se cazeze.

Legislația românească nu prevede această destinație pentru plaje, termenul de plajă de nudiști nu există. Astfel, acestea nu sunt reglementate în niciun fel, nu există reguli sau sancțiuni pentru funcționarea plajelor de nudiști, iar Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral nu poate interveni în niciun fel. Oricâte sesizări ar primi. Legea nu prevede reglementări decât pentru relaxare, activități sportive etc. pe plaje, nu cu privire la nudism.

Cu toate acestea, hotelierii dintre Eforii susțin că sunt afectați de existența acestei plaje, deoarece turiștii reclamă, sunt nemulțumiți că lângă unitățile de cazare fac plajă, se plimbă, merg la beach-baruri femei și bărbați dezbrăcați, fără nicio sfială, cu organele genitale libere și la vedere. Mai mult, unii dintre ei ar fi chiar prea „îndrăzneți“, prea „exhibiționiști“ și s-ar deda la „gesturi intime“ demne de filmele XXX, amatori de sex în aer liber.

Mai mult, pe focuspress

Comentarii