FOTO: Mașină în flăcări în parcarea unui supermarket. În interior, un afacerist mort

sâmbătă, 29 mai 2021, 08:38
2 MIN
 FOTO: Mașină în flăcări în parcarea unui supermarket. În interior, un afacerist mort

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort. 

UPDATE

Imaginile surprinse de camerele de vedere din parcarea magazinului Profi din Arad arată momentul în care mașina omului de afaceri explodează în mers și este cuprinsă de flăcări.

UPDATE

Afaceristul mort în explozie avea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, dar și crocodili. Aflați amănunte despre el de AICI.

UPDATE

Potrivit celor de la fața locului, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s-au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI.

ISU Arad a precizat: “În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență și generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașinii o victimă. Victima, decedată, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”.

TEXT INIȚIAL

Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Conducerea Poliţiei Române trimite specialişti la Arad pentru a sprijini ancheta, echipa fiind coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

"Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Aflați amănunte de pe news.ro și aradon.ro.

Comentarii