FOTO Misterul literei Z care a apărut pe căminele din Tudor Vladimirescu UPDATE

marți, 12 aprilie 2022, 10:58
1 MIN
 FOTO Misterul literei Z care a apărut pe căminele din Tudor Vladimirescu UPDATE

Un steag pe care a fost desenat litera Z, semnul dictatorului Vladimir Putin, a fost afișat pe unul din căminele din campusul Tudor Vladimirescu. După ce polițiștii au ajuns la ușa studentului s-a deslușit și ”misterul”. Era un banal prospop cu un cal în grajd dar, care, pus la uscat pe jumătate, a generat o situație comică.

UPDATE

Administratorul căminului în care a fost afișat prosopul și polițiștii au fost la ușa studentului la geamul căruia atârna litera Z. În realitate nu a fost vorba de nici un gest de teribilism sau mesaj pro-Putin. Era doar un prosop care înfățișa un cal aflat în grajd, iar ”Z”-ul era de fapt poarta în spatele căruia stătea calul. Studentul a pus prosopul la uscat, fără să-și dea seama că, luat din context, banalul prosop a devenit un mijloc de propagandă rusească.

Stire inițială

O bucată de pânză pe care tronează litera Z, aceeași literă care însoțește invazia Rusiei în Ucraina, atârnă pe geamul de la etajul V al unui cămin.

Fie că este vorba de un fan înfocat al lui Putin, fie că este un gest de teribilism, un ieșean a făcut sesizare la poliția campusului studențesc Tudor Vladimirescu.

”Stiu ca in T20 sunt cazati refugiati. Imi e greu sa cred ca e doar o coincidenta nefasta. Posibil un student teribilist. Oricum, neplacut pentru refugiatii care vad asta”, ne-a scris ieșeanul care a sesizat poliția campusului.

Vom reveni cu informații

Comentarii