FOTO: S-a urcat într-un taxi care în câteva minute a izbit o altă mașină

vineri, 31 august 2018, 02:01
1 MIN
 FOTO: S-a urcat într-un taxi care în câteva minute a izbit o altă mașină

O femeie de 30 de ani a ajuns la spital după ce taxiul în care se afla a lovit un alt autoturism care încerca să vireze pe linie continuă.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Nicolae Iorga, în apropierea Gării Internaţionale, după ce şoferul unui Chevrolet cu numere de Iaşi, care venea dispre Podul de Piatră, a încercat să vi­reze la stânga peste linia dublă continuă, de pe banda din mijloc, chiar în faţa staţiei Petrom. Acesta a fost izbit în spate de un taxi marca Logan, aparţinând firmei Delta, care venea pe banda de lângă linia de tramvai.

Cei doi şoferi nu au fost răniţi, însă femeia, care se afla pe locurile din spate, fără centură de siguranţă, după spusele martorilor, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, cu un traumatism la nivelul capului şi o plagă la unul dintre braţe.

„Victima accidentului rutier a ajuns în UPU cu un traumatism cranio-cerebral, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că prezintă şi o fractură de humerus, astfel că a fost internată pe Secţia de Ortopedie“, a precizat dr. Anca Hăisan, medic primar UPU-SMURD. Ambele maşini au fost avariate destul de puternic.

Comentarii