Gata cu vacanţa la CSM Poli!

duminică, 07 ianuarie 2018, 20:00
3 MIN
 Gata cu vacanţa la CSM Poli!
 
Echipa s-a reunit ieri. Gavrilă a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu IaşulZaharia şi Gallego sunt aşteptaţi în cantonamentul din Antalya, care începe miercuri, iar pista Vali Creţu s-a închis

 

Vacanţa CSM Politehnica a luat sfârşit ieri. La ora 14:00, fotbaliştii ieşeni au sosit la stadionul “Emil Alexandrescu”, unde apoi s-a derulat primul antrenament al anului. De la reunire au lipsit Platini, Qaka şi Jo. Preşedintele CSM, Adrian Ambrosie, a spus că primul a fost învoit de antrenorul Flavius Stoican, deşi există zvonuri că mijlocaşul e tentat să plece la Mediaş, iar despre ultimii doi s-a afirmat că au întârziat din cauza problemelor legate de avioanele care trebuia să-i aducă la Iaşi.

La capitolul noutăţi au apărut mijlocaşii Alexandru Taciuc (Ştiinţa Miroslava), care a declarat că speră să confirme aşteptările şi să joace în Liga I şi Bogdan Gavrilă (Ethnikos Achnas). Ultimul a oficializat ieri contractul cu Iaşul, semnând pe doi ani şi jumătate, cu un salariu lunar iniţial de 2 500 de euro, care va creşte în fiecare sezon. “Am semnat fără să ezit. Un rol important în alegerea mea a jucat domnul antrenor Stoican, cu care am mai lucrat. În plus, a contat faptul că mi-a plăcut proiectul de aici, seriozitatea conducerii, faptul că în lot sunt jucători valoroşi. Ne batem pentru play-off” a precizat Gavrilă.

La primul antrenament al anului au mai participat Koşelev, Kelava, Târnovanu, Axinte; Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Jagodinskis, Bădic, Sin; Cioinac, Chelaru, Pedro, Danale, Vlădeanu (junior), Ştefănescu, Kizito, Panţîru; Cristea, Cissé, Ad. Moldovan.

Spătaru şi Vremea au venit la stadion şi şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă, acelaşi lucru aşteptându-se astăzi şi de la Tiago, care a fost de acord să renunţe la salariul pe luna decembrie. În ceea ce-l priveşte pe Moisi, acesta e de acord să plece sub formă de împrumut în Liga a II-a, însă ar agrea Metaloglobus Bucureşti sau Dunărea Călăraşi în locul Ştiinţei Miroslava.

Săptămâna aceasta, direct în cantonamentul care începe miercuri, în Antalya, mai sunt aşteptaţi la echipă Alexandru Zaharia (Juventus Bucureşti) şi fundaşul dreapta spaniol Adriá Gallego (Atletico Saguntino, Liga a III-a spaniolă), Valentin Creţu declinând oferta Iaşului, deşi şi-a încheiat conturile cu ACS Poli Timişoara

Alte sosiri sunt dependente de eventuale plecări (singura ofertă concretă pe adresa clubului, trimisă de CSU Craiova pentru Qaka, a fost refuzată, fiind prea mică), de apariţia posibilităţii legitimării unor jucători extrem de tentanţi, “peste valoarea celor actuali” după cum a menţionat Stoican sau de starea lui Kelava. În cazul în care croatul nu va putea duce antrenamentele, ieşenii vor mai căuta un portar. Astăzi şi mâine, CSM va efectua vizita medicală. 

Comentarii