George Simion surprins într-o filmare de Revelion mergând împleticit şi cu cămaşa pe jumătate ieşită din pantaloni (VIDEO)

joi, 04 ianuarie 2024, 08:30
1 MIN
 George Simion surprins într-o filmare de Revelion mergând împleticit şi cu cămaşa pe jumătate ieşită din pantaloni (VIDEO)

George Simion a fost surprins de o filmare video de Revelion, în public, într-o postură mai puţin obişnuită. Liderul AUR a fost filmat mergând împleticit şi cu cămaşa pe jumătate ieşită din pantaloni.

Cititi si: George Simion, subiect de glume după ce a fost filmat mergând împleticit şi cu cămaşa ieşită din pantaloni

Filmarea a fost distribuită pe YouTube de atacul.ro, care precizează că a fost făcută la Borca, în judeţul Neamţ, când Simion mergea spre Gura Humorului.

Cititi si: Pluguşorul lui George Simion şi AUR

„George Simion, preşedintele AUR, a trecut, ieri seară, prin Neamţ, în drumul său spre Gura Humorului, acolo unde se pare că îşi va petrece Revelionul alături de unii colegi de partid şi simpatizanţi. Spre localitatea de destinaţie, liderul AUR a făcut mai multe opriri, una dintre ele fiind în comuna Borca.

Cititi si: Sondaj: Partidul lui George Simion a căzut sub 10% în intențiile de vot

Într-un filmuleţ apărut în mediul virtual, Simion apare într-un grup de urători aflaţi în plină acţiune, lângă un tânăr care ţine un telefon în mână, cel mai probabil pentru a imortaliza istoricul momentul. Din imagini se vede că liderul AUR este foarte vesel, semn că i-a priit oprirea la Borca. Cu cămaşa scoasă jumătate din pantaloni şi cu un mers împleticit, Simion dispare din rândul urătorilor, prins de gâtul celui care îl filmează”, scrie atacul.ro.

SURSA: reporter24.ro

Comentarii