Gura păcătosului adevăr postează pe Facebook

sâmbătă, 20 aprilie 2019, 01:50
2 MIN
 Gura păcătosului adevăr postează pe Facebook

Poate v-aţi întrebat ieri, din pură curiozitate electorală, ce o fi scris domn dipotat Bazil ot PSD Iaşi în postarea de mai sus, pusă pe pagina personală alaltăseară, după ce s-a întors acasă de la Parlament? 

Dacă vreţi să ştiţi, roşi de curiozitate, atunci nu vă duceţi prea repejor la pagina cu pricina, că nu mai găsiţi postarea: a şters-o de acolo rapid, ţac-pac, la puţin timp după ce a pus-o. Amicul nostru Alchibald Tănase însă, gazetar hârşâit şi prevăzător, a tras deoparte o salvare a postării, aşa, ca să fie… Drept pentru care, iată, haideţi să vă spunem noi cam despre ce ar fi vorba în propoziţiune!

Aşadar, acolo unde nu se mai vede ce-i urmează cam aşa: “…cărţii sau nu este încă în vacanţă de paştele Catholic) de ce Augustin Lazăr iese la pensie cu 27.000 lei pe lună?… De ce politicienilor li se permite cumulul de pensii si celorlalte categorii sociale nu? De ce? As vrea sa aud măcar un partid care vrea sa anuleze pensiile nesimţite!”. Hmm, nene, o fi uitat domn Bazil că şi el va avea pensie nesimţită, ca fost dipotat? Sau, în fine, haideţi să trecem cu vederea: e uichend şi pentru el, nu-i aşa?

Iacătă-l şi pe colonel!

Domn colonel, cam greu cu feisbucul ăsta, când îţi trece prin cap ceva şi te grăbeşti să postezi, apoi vezi că eşti luat în balon şi-ţi pare rău, dar nu mai ai ce face! Cam cum a păţit şi domn dipotat, numai că la matale onoarea de rezervist nu te-a lăsat să dai înapoi şi să ştergi!

Iaca, mai jos, o altă postare interesantă, a fostului şef al Poliţiei ieşene, care s-a băgat într-o treabă urâtă şi s-a legat la cap chiar fără să îl doară.

Deh, o fi amintirile din tinereţe, când făcea sectoare? Sau doar cele cu unele blaturi de mai târziu? Om vedea…

Comentarii