Hoţi de buzunare dovediţi: unul a fost băgat în arest, altul este căutat. Operau pe străzi, la Iaşi

sâmbătă, 17 decembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Hoţi de buzunare dovediţi: unul a fost băgat în arest, altul este căutat. Operau pe străzi, la Iaşi

Doi hoţi de buzunare care au comis patru furturi în municipiul Iaşi au intrat în atenţia poliţiştilor ieşeni. Unul dintre ei a fost prins iar al doilea este căutat.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea a 4 infracţiuni de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în cursul lunii noiembrie anul curent, pe raza municipiului Iaşi. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că cei doi ar fi sustras bani şi un telefon mobil de la persoane care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iaşi, prejudiciul total fiind de peste 8.000 lei. În baza probatorului administrat în cauză, la data de 13 decembrie 2022 unul dintre bărbaţi a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 14 decembrie, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea sa prevntivă pentru 30 de zile. Celălalt bărbat este căutat de poliţişti pentru a fi condus la cercetări”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii