Hoţul de buzunare specializat pe femei în vârstă: Poliţia îl prinde, judecătorii îi dau drumul

joi, 01 februarie 2018, 02:50
2 MIN
 Hoţul de buzunare specializat pe femei în vârstă: Poliţia îl prinde, judecătorii îi dau drumul

Tânărul de 20 de ani pare a fi „şcolit“ de tatăl său, bătrân hoţ de buzunare ieşean, acum după gratii.

Un hoţ de buzunare din Iaşi, autor a numeroase furturi, este ca o minge de ping-pong între judecători şi poliţişti. Poliţiştii îl arestează după fiecare furt, apoi judecătorii îl eliberează, apoi poliţiştii îl „ridică“ din nou, după comiterea altui furt. Este vorba de Robert Giosanu, de 20 de ani, autor a numeroase furturi din buzunare. Giosanu „preferă“ doamnele în vârstă.

El a fost arestat de către poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi în urmă cu o lună, apoi a fost eliberat, apoi a comis un nou furt. Robert „calcă“ pe urmele tatălui său, care este în arest preventiv pentru aceeaşi infracţiune, adică furt din buzunare. „La data de 18 ianuarie, deplasându-se pe strada Vasile Lupu, din Tătăraşi, ar fi sustras unei femei de 61 de ani un portofel cu acte şi bani, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 lei. De asemenea, la data de 23 ianuarie, tot pe strada Vasile Lupu, ar fi sustras unei femei în vârstă de 86 de ani un portofel cu acte şi bani, cauzând un prejudiciu de 1.650 lei.

Totodată, tânărul este bănuit de comiterea a şapte infracţiuni de furt. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Ieri, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Iaşi, care a dispus în cele din urmă arestarea preventivă a tânărului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

 

 

Comentarii