Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

miercuri, 27 octombrie 2021, 01:50
3 MIN
 Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Nu mai spunem de băiatul acela care a făcut pârnaie pentru escrocherii ordinare, şi pe care fostul prefect stripăr al Iaşului îl tot prezenta ca sfinţişor pe la gazeta şantajiştilor, că ăla e oricum din alt film, ştiut de toată lumea. Ne-a atras însă atenţia celălalt lider local al partiduleţului pus la cale de Codrin Ştefănescu şi Dragnea: un biochimist de la ambulanţă, de unde înhaţă probabil vreo 2000 de euro pe lună şi de unde o face pe-a antivaccinistul pe banii ăştia.

Omul are un trecut interesant, provenind dintr-un alt partiduleţ lansat de un băiat cu ochi albaştri de la Bucureşti, şi unde a fost coleg inclusiv cu Diana Şoşoacă, pe vremea când se spunea că partidul a fost jucărioara unor băieţi cu ochi albaştri de hăt din est, peste Prut.

Cât priveşte ieşeanul nostru, nu-i altceva decât un antivaccinist care postează pe reţele sociale doar citate celebre din Şoşoacă, printre protestele anticarantină din lume sau articole din Sputnik, revista oficială a Kremlinului. Dacă ăştia sunt oamenii cu care vrea Dragnea să dea marea lovitură politică în 2024, atunci ne-am liniştit: haidaţi băieţi, înapoi la bere!

O madamă de bine aburcată în căruţa cu cele rele

Şi dacă tot ne-au apucat nostalgiile politice şi am pus mâna să răscolim printre bulendrele veche ascunse după şifonier, haideţi tot pe amintiri pe care mulţi le uităm repede să vă spunem două vorbe şi despre parlamentarul ieşenilor despre care umblă vorba că ar putea ajunge ministru al Justiţiunii: madam senator PNL de Iaşi Julia Roberts Pălărie!

Poate nu ştiaţi, dar madama e foarte bună prietenă cu un alt ministru al Justiţiei de la Iaşi. ba chiar cu doi, am putea zice, dacă e să-l invludem şi pe Tudorel. Este vorba de Tudor Chiuariu, cu care de altfel a fost şi colegă la facultatea privată de drept pe care au făcut-o amândoi ca să devină mari specialişti înrolaţi la solda dărâmătorilor statului de drept, pe vremea lui Tăriceanu şi apoi a USL. Eh, ce vremuri…

PS: Apropo de negocieri, auzim că, în paralel cu zbaterile lui Ciucă, cică Ciolacu ar duce negocieri cu UDMR ca să treacă prin parlament un aşa-numit guvern de specialişti, dar specialişti de casă. Ce-i drept, dacă Kelemen schimbă macazul, adio majoritate de dreapta, chit că nu se înţelegeau neam pe partea asta. Atenţie deci la o astfel de alternativă!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii