Iacătă-l, tot primul pe listă! Ce dă premarele în schimb, la PSD?

sâmbătă, 14 aprilie 2018, 01:49
2 MIN
 Iacătă-l, tot primul pe listă! Ce dă premarele în schimb, la PSD?

Deşi l-au scos afară din partid în şuturi, şi deşi el s-a răzbunat pe ceilalţi făcându-le plângere la Parchet pe motiv că s-au apucat de văruit în sediul mo-nument istoric fără autorizaţie, iacătă că premarele Mihai Chirica este ţinut de foştii colegi tot pe avizierul din faţa sediului cu pricina, de la bulevard, după atâta vreme de la toate cele de mai sus.

Şi încă pe prima poziţie, aşa cum puteţi vedea şi analiza în imaginile alăturate. Unele guri rele de prin partid, mai glumeţe de felul lor, zic că la mijloc ar fi un soi de reciprocitate politică. Asta pentru că nici premarele Chirica încă nu l-a dat jos pe fostulprimar şi mentor edilitar Gheorghe Nichita de pe anunţurile din parcurile mo-dernizate din oraş.

Deh, la cum merg lucrurile cu partidul şi cu Dragnea, noi am zice că nici jumate din ei nu vor mai fi pe tabelul cu fotografii de la bulevard, până la alegerile viitoare.

Boamba boambelor: nea Surzilă adună ca să cotizeze şi cât nu face: vrea evroparlamentar

Cel mai tare zvon din parcare pe ziua de astăzi, că tot suntem în uichend şi deci e musai să fim olecuţă treziţi cu ceva rece din moleşeala asta dată de căldurica de primăvară.

Cică biznismanului nea Surzilă, conţilierul de la partidoi venit aici de la portocalii, i s-ar fi pus pata pe un post de evroparlamentar, pe care să-l înhaţe la alegerile de anul viitor, Iaşul avându-l acuma pe poziţie pe Cătălin Ivan, om aflat însă în dizgraţiile lui Dragnea.

Personagii informate de la partidoiul ieşean zic însă că Surzilă ar fi mers şi mai departe de nivelul dorinţei platonice: s-ar fi întâlnit deja cu sforarul şef Neacşu, omul cu banii din tabăra Dragnea, căruia i-ar fi primis o anumită cărămidă. Aşa că vai de capul şi de zilele noastre… Auzi aicea: Surzilă evroparlamentar…

                                                                        **** PONT ****
Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii