Iaşi: Accident cu cinci victime după ce o ambulanţă a intrat în coliziune cu un autoturism – FOTO

duminică, 19 februarie 2023, 12:30
2 MIN
 Iaşi: Accident cu cinci victime după ce o ambulanţă a intrat în coliziune cu un autoturism – FOTO

Un accident rutier s-a produs duminică dimineaţă în localitatea Mihail Kogalniceanu, din comuna Ţigănaşi, judeţul Iaşi.

Un autoturism şi o ambulanţă tip "B" de la SAJ au intrat în coliziune pe DJ 282 C. În urma accidentului au rezultat cinci victime. Din primele informaţii, acestea sunt conştiente, neîncarcerate. Cele cinci victime au fost transportate la UPU a spitalului "Sf. Spiridon". Şoferul ambulanţei, în vârstă de 43 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toraco-abdominală.

UPDATE – Potrivit poliţiştilor, ambulanţa venea de la un alt accident. Din cele cinci persoane rănite, trei se aflau în ambulanţă.

UPDATE 1: O femeie de 72 ani este pacienta care se afla în ambulanţa implicată în accident. Anterior, bătrâna a fost implicată într-un alt accident rutier – în primul accident era pasagera din spate mijloc, fără centura de siguranță, iar în al doilea accident se afla pe targa ambulanţei. Femeia prezintă contuzie toraco-abdominală, posibil şi fracturi costale şi femurale. Ea este conştientă şi stabilă hemodinamic și respirator.

Precizările Poliţiei:

"La data de 19.02.2023, ora 11.45, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Țigănași, județul Iași a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule care s-au lovit frontal, unul dintre acestea fiind o ambulanță. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei din ambulanță (printre care și pacientul) și două din celălalt autoturism.
Niciun  șofer nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă".

Comentarii