Iată-l şi pe moş Măricel Roată, în Senatul ţării!

joi, 19 august 2021, 01:50
2 MIN
 Iată-l şi pe moş Măricel Roată, în Senatul ţării!

Iată pe azi o poză faină, stimaţi telespectatori, despre care nu avem cunoştinţă să se fi ştiut public la vremea ei, acuma câteva luni. 

Este vorba de nea Măricel de la Iaşi, senator al partidoiului, care s-a pozat în costum popular (nu ştim dacă avea şi iţari, că în jos nu se vede) chiar la tribuna Senatului României, în plen.

Of, iar ni s-a făcut dor de alt ales al ieşenilor, de pe vremuri: dipotatul Dobre, cel care din simţăminte naţionale umbla numai cu un Matiz, iar când se bărbierea folosea numai Tarr. Oh, ce vremuri…

Cu picioarele pe biroul şefului cel mare: între cine şi cine se alege?

Acuma, deh, nu prea vrem noi să ne băgăm în bălăcăreala liberalilor de-o parte şi de alta a celor doi candidaţi, dar parcă nici ce face Orban am zice că nu se face. Adicătelea, să spui la televizor ce ai negociat cu Cîţu atunci când l-ai pus premier, lucru care în mod cert e o chestiune politică internă? Iar asta zice-se că a enervat cel mai tare mulţi lideri din teritoriu, unii de-a dreapta lui Orban, şi care acum se gândesc dacă merită acesta votul lor. Nu că i-am ţine noi partea lui Cîţu, că nu ne interesează, dacă nici ce auzim despre acesta nu pare ok.

De-un par egzamplu, hai, trecând peste dosarele alea din tinereţe, dar auzim că singurul care are intrare neanunţat la biroul lui de premier, cam cum avea Lenuţa la meriner pe vremuri, este taman soţul Alinuţei Gorghiu, ex-bancherul Isar, cel băgat în atacul speculativ asupra leului acuma nişte ani. Şi nu numai că vine neanunţat, dar cică e şi singurul care în faţa lui Cîţu vorbeşte cu acesta stând cu picioarele pe biroul premierului. Na, asta aşa, ca să ştim dintre cine şi cine se alege! Vorba aia: creştere economică record, viitor de aur ţara noastră are…

PS: Apropo, cică în curând vor apărea pe piaţa de specialitate şi pozele faţă / profil, cu număr de arest. Ce mai deal, vale: ca-n filme!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii