Ieşean în comă după ce a fost lovit în cap cu o furcă. A fost trimis elicopterul pentru el

luni, 16 aprilie 2018, 01:58
1 MIN
 Ieşean în comă după ce a fost lovit în cap cu o furcă. A fost trimis elicopterul pentru el

Un bărbat în vârstă de 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce zilele acestea a fost implicat într-o altercaţie şi a fost lovit cu o furcă în cap. Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 14 aprilie, în satul Osoi, din comuna Sineşti. La faţa locului a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD, iar ulterior a fost trimis şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) pentru a prelua cazul şi pentru a-l transporta la spital.

„La locul solicitării a ajuns înaintea elicopterului şi un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaiei care a acordat primul ajutor. Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă oc­cipitală importantă, otoragie bilaterală, comă de gradul II. A fost intubat oro-traheal şi ventilat mecanic“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Având în vedere gravitatea stării bărbatului, precum şi traumatismul cerebral suferit, a fost direcţionat către Spitalul de Neurochirurgie pentru tratamentul de specialitate.

Comentarii