Ieşean, în stare gravă la spital după ce a căzut pe şina de tren

luni, 13 august 2018, 09:35
1 MIN
 Ieşean, în stare gravă la spital după ce a căzut pe şina de tren

Un bărbat de 51 de ani din comuna Cristeşti a ajuns ls spital după ce a căzut de la aproximativ doi metri, de pe o ramptă, direct pe linia de tren, între vagoane.

În urma unui apel de urgenţă, bărbatul a fost adus în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, cu o contuzie la nivelul ficatului, iar în urma observaţiilor s-a constatat că acesta are şi un hematom la nivelul splinei, o acumulare mică de sânge la nivelul peritoneului, o fractură claviculară şi mai multe fracturi costale.

„Pacientul de 51 de ani a ajuns în UPU după ce a căzut de la mare înălţime, pe şina de tren. Acesta prezenta o laceraţie hepatică, un hematom perisplenic, un hemopirtoneu în cantiate mică, o fractueă de claviculă dreaptă şi multiple fracturi costale bilaterale.

De asemenea, pacientul avea şi un pneumotorax (n. red. acumulare de aer în spaţiul dintre plămâni şi peretele toracic)  apical drept, în cantitate mică“, a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost internat pe Secţia de Chirurgie a spitalului.

Comentarii