Ieșenii își iau permisele înghesuindu-se unul în altul

luni, 20 iulie 2020, 13:10
1 MIN

La permise și înmatriculări Iași nu se mai ține cont de distanțare fizică.În imaginile surprinse astăzi la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Iași se poate observa că oamenii se înghesuie la intrarea în clădire fără să mai țină cont de regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Mai mult de atât, în condițiile actuale, respectiv în plină pandemie, instituția ieșeană vine în întâmpinarea cetățenilor cu toaletele din imagini. Nici urmă de apă, hârtie igienică sau săpun la toaletă. Imaginile cu toaleta aflată la câțiva metri de clădire sunt greu de privit. "Toaleta din interior este închisă de peste un an. Nu cred că este normal. Nu este apă, săpun, este jale, mizerie de nedescris, un focar de infecție. Nicio schimbare, îmbunătățire față de ce găseam înainte de criza de sănătate publică. Arată la fel sau mai rău ca dinaintea pandemiei, căci eu vin regulat aici", ne-a spus un ieșean.

Și în spatele clădirii "domnește" haosul, după cum se poate vedea în imagini, deși amenajarea, întreținerea și înfrumusețarea zonelor verzi publice sunt în responsabilitatea autorităților administrației publice locale. "Vă spun eu, aici te simți ca în junglă", a accentuat tânărul care ne-a semnalat situația. 

Comentarii