În ce moment al zilei trebuie să te cântărești ca să afli dacă ai slăbit? Și de ce la aceeași oră?

sâmbătă, 03 februarie 2024, 18:11
1 MIN
 În ce moment al zilei trebuie să te cântărești ca să afli dacă ai slăbit? Și de ce la aceeași oră?

Care e momentul din zi în care medicii spun că trebuie să te cântărești ca să afli dacă ai slăbit? îți spunem în articolul de mai jos. Trebuie să știi că trebuie să te cântărești la aceeași oră.

Medicii au anunțat care e cel mai bun moment pentru a vă cântări – dimineața – în timp ce pledează pentru consecvență atunci când urcați pe cântar.

"Greutatea poate fluctua în timpul zilei, așa că, este bine să alegeți aceeași oră în fiecare zi pentru a vă cântări", a declarat săptămâna aceasta pentru Parade Dr. Mert Erogul, profesor clinic de medicină de urgență la SUNY Downstate.

Ușoarele fluctuații de greutate între dimineață și seară pot fi atribuite alimentelor și băuturilor consumate pe parcursul zilei, activităților și exercițiilor efectuate și, nominal, mișcărilor intestinale.

Oamenii au tendința de a cântări mai puțin atunci când se trezesc, deoarece respirația și transpirația în timp ce dorm îi face să piardă lichide. De asemenea, un studiu a constatat că adulții ard aproximativ 50 de calorii pe oră în timpul somnului, scrie NY Post.

 

Mai mult, pe newsweek

Comentarii