Încă un client al lui Dan Voiculescu, în Guvern: Daniel Constantin, la Agricultură

marți, 28 septembrie 2021, 14:55
1 MIN
 Încă un client al lui Dan Voiculescu, în Guvern: Daniel Constantin, la Agricultură

Încă un client al lui Dan Voiculescu ar putea intra în Guvern: deputatul PNL Daniel Constantin, fost președinte al Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu, ar putea fi numit ministru al Agriculturii, în locul lui Adrian Oros, care a demisionat azi.

Potrivit unor surse politice, PNL, care se reunește azi în prima ședință de după congres, ar putea decide înlocuitorul lui Oros – care a demisionat, după ce, la Congres, l-a susținut pe Ludovic Orban. Deocamdată, singurul nume vehiculat de sursele din PNL este cel al lui Daniel Constantin, care a mai fost ministru al Agriculturii între 2012 și 2015, în guvernarea Ponta. În 2017, pentru câteva luni, el a fost ministru al Mediului.

În afară de Partidul Conservator, Daniel Constantin a mai trecut prin ALDE, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, și Pro România, partidul lui Victor Ponta. El este membru PNL din iaunuarie 2020.

Acesta ar fi al doilea fost membru al PC aflat în guvernul Cîțu, după Sorin Cîmpeanu. În plus, luni, un alt apropiat al lui Dan Voiculescu, Bogdan Pascu, a fost numit președintele CA-ului companiei de autostrăzi, CNAIR.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii