Un surâs în plină varză

Încălzirea globală ocoleşte litoralul nostru

sâmbătă, 13 iulie 2019, 07:41
3 MIN
 Încălzirea globală ocoleşte litoralul nostru

Ştiri proaspete de pe litoralul românesc: ultima perioadă a fost destul de rece şi de ploioasă, dar mulţi dintre cei aflaţi acolo în concediu au încercat să vadă doar partea bună a lucrurilor: de pildă, Valentin Lebădă e mulţumit că nu s-a mai ars pe spate, ca în alţi ani, iar Matei Maimuţă este bucuros că nu mai trebuie să intre în piscina cu apă murdară a hotelului, să-şi înveţe copiii să înoate

 Alţi copii sunt şi ei bucuroşi de condiţiile meteo, fiindcă nisipul este ud de la ploaie, ideal pentru făcut castele, deci nu mai sunt nevoiţi să aducă apă din mare cu găletuşele. laugh Şi doamna Venera Scăfârlie e satisfăcută de vreme, deoarece umblă în rochie lungă, cu mâneci, în loc de costum de baie, aşadar nu se mai leagă nimeni de celulita ei. cheeky Specialiştii sunt optimişti şi spun că, dacă vremea va rămâne ca în ultima perioadă, nu va creşte numărul de insolaţii şi de afecţiuni provocate de caniculă.

                                                        smiley         cheeky         blush

wink Avem ştiri şi din zonele turistice de peste hotare: Aurel Ciupercuţă a plecat într-o frumoasă staţiune all-inclusive: la aeroport, bagajul său a cântărit sub 5 kilograme, iar la întoarcere, acelaşi bagaj a cântărit peste 20 de kilograme. Rudele lui au fost bucuroase de cadouri: prosoape pufoase ca alea de la hotel şi tacâmuri ca alea din restaurant n-au mai văzut! Din păcate, televizorul din cameră era prea greu. devil Deşi au plătit în avans concediul, cu cazare şi consumaţie, alţi turişti ajunşi la all-inclusive au arătat că vechile deprinderi nu se pierd: după fiecare masă au pândit absenţa ospătarilor şi au fugit! Doar doi dintre ei au întrebat dacă nu se pot trece berile pe caiet, "cu plata peste două zile, că sigur bagă ăştia alocaţia copiilor!".

                                                        angel         cool         enlightened

yes Anghel Cărămidă a mâncat tone de şaorme, ceafă şi mici cu pâine, a băut cisterne de bere la pet, aşa că s-a îngrăşat. Aflat la mare, s-a aruncat în piscină, stârnind un val care a scos din apă înotătorii şi i-a împrăştiat pe mal, printre şezloguri şi umbrele răsturnate. Când a ieşit din bazin, pe fund mai erau doi centimetri de apă. crying Burtos e şi Marian Mesteacăn; el a urcat cu greu scara de la toboganele acvatice şi s-a lăsat să alunece printr-unul dintre tuburile şerpuitoare. La al doilea cot, burta i-a rămas blocată în tub, ca un dop; după două minute, în spatele său au rămas blocaţi alţi 47 de turişti. Specialiştii spun că, după o săptămână de nemâncare, burta se va micşora şi dopul va ieşi singur; până atunci, cei 48 joacă "telefonul fără fir".

Comentarii