Inconştienţi la volan! La plimbare fără permis când sunt ordonanţele militare în vigoare

marți, 31 martie 2020, 01:56
2 MIN
 Inconştienţi la volan! La plimbare fără permis când sunt ordonanţele militare în vigoare

Doi tineri inconştienţi au fost prinşi de către poliţişti la volanul unor autoturisme, cu toate că nu aveau permis de conducere. Unul dintre ei era băut bine şi se plimba cu maşina prin municipiul Iaşi.

„La data de 29 martie, poliţiştii Secţiei 6 Iaşi au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Coarnele Caprei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control, în comuna Tătăruşi, un autoturism condus de către un tânăr de 18 ani, din comuna Tătăruşi. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere fără permis.

Comentarii