Industria de IT şi Outsourcing din Iaşi, aşteptată să facă propuneri pentru premiile Galei PIN Awards 2023

joi, 23 februarie 2023, 02:50
2 MIN
 Industria de IT şi Outsourcing din Iaşi, aşteptată să facă propuneri pentru premiile Galei PIN Awards 2023

Industria de IT şi Outsourcing din Iaşi este aşteptată să-şi propună cei mai buni candidaţi la premiile publicaţiei PIN Magazine, în cadrul Galei PIN Awards 2023. Premiile industriei vor fi oferite pe data de 11 mai, iar nominalizările pot fi făcute până pe 10 aprilie. Trofeele PIN vor fi acordate pentru pe mai multe categorii, deschise în prezent pentru nominalizări. Proiectele, companiile sau persoanele din IT & Outsourcing care s-au evidenţiat în 2022 pot fi propuse pe site-ul www.pinawards.ro

Premiile „PIN Awards” vor fi acordate companiilor de succes, start-up-urilor inovatoare, antreprenorilor creativi, evenimentelor comunitare relevante, precum şi proiectelor durabile ale mediului academic. Selecţia va fi realizată de un juriu special, reprezentat prin specialişti din domeniu.

“Este important pentru orice industrie să-şi creeze contextele în care oamenii să se poată întâlni, discuta şi trage linie pentru a vedea unde sunt, şi unde vor să ajungă. O gală a premiilor industriei regionale de IT & Outsourcing este benefică, atât pentru a vedea mai bine ce avem, dar şi ce încă ne lipseşte. Nu doar pentru a sărbători, dar şi pentru a ne ridica standardele”, crede Andrei Postolache, co-founder & trainer la Introspecials.

Proiectele, companiile sau persoanele din IT & Outsourcing care s-au evidenţiat în 2022 prin impactul pozitiv pe care l-au generat pot fi propuse pe site-ul www.pinawards.ro. La categoria „Proiecte” vor fi acordate şase premii, pentru „Companii” vor fi pregătite de asemenea şase trofee, iar pentru „Persoane” remarcabile din IT vor fi patru premii: unul pentru managerul anului, altul pentru Femeia Anului în IT&O, un premiu pentru întreaga activitate şi un premiu special al juriului.

„Iaşul este în prezent un oraş cu adevărat deschis investiţiilor, capabil să creeze, să atragă şi să reţină inteligenţa. Un oraş care nu lipseşte de pe harta europeană a oraşelor regionale de succes”, crede Dan Zaharia, preşedinte al Asociaţiei PIN pentru Promovarea Tehnologiei şi a Industriilor Creative.

Ecosistemul PIN este compus din PIN Magazine, revista industriei regionale de IT & Outsourcing, cu distribuţie ţintită spre companii de IT şi mediul universitar relevant, PIN Map Iaşi, o hartă a birourilor moderne din Iaşi şi Gala PIN Awards, care este un eveniment anual care premiază firmele şi companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenorialul, evenimentele comunitare relevante, precum şi proiectele durabile ale mediului academic. 

Comentarii