Înfiorător! Un adolescent a ucis în bătaie un bărbat pentru a-i fura 10 lei

joi, 20 decembrie 2018, 02:58
1 MIN
 Înfiorător! Un adolescent a ucis în bătaie un bărbat pentru a-i fura 10 lei

Un puşti în vârstă de 16 ani a omorât un om pentru suma de 10 lei pe care acesta din urmă îi avea în buzunar. Faptul a avut loc la jumătatea lunii octombrie, în localitatea Vlădeni.

Florin Popa, tânărul de 16 ani, a observat un vecin care mergea spre casă şi a mers după el. Când acesta din urmă a ajuns în apropiere de casă, Popa l-a ajuns din urmă şi l-a lovit de mai multe ori cu pumnul peste cap.

Sub ploaia de lovituri, bărbatul s-a refugiat în curtea casei, însă nu a scăpat. Popa a intrat după el şi l-a pus jos pe acesta cu mai multe lovituri de pumn şi picior. Tânărul i-a luat din buzunar suma de 10 lei apoi a plecat.

Bărbatul bătut, în vârstă de 56 de ani a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă, pe 19 octombrie, acesta a murit în urma rănilor suferite.

Zilele trecute, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de zile, apoi pentru 30 de zile pentru infracţiunile de omor, tâlhărie calificată şi violare de domiciliu. „Tânărul fusese reţinut într-o altă cauză, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată“, au precizat surse din anchetă.

Comentarii