Înfrângerea rușinoasă suferită de Samsung. Apple a facut istorie cu iPhone 12

marți, 23 februarie 2021, 10:12
2 MIN
 Înfrângerea rușinoasă suferită de Samsung. Apple a facut istorie cu iPhone 12

Dacă mai aveai nevoie de o confirmare suplimentară a faptului că Apple a dat lovitura cu al său iPhone 12, este suficient să te uiți la vânzările înregistrate în raport cu alte companii importante din piață, precum Samsung.

Indiferent ce smartphone-uri a lansat în ultimul deceniu, Apple a fost întotdeauna după Samsung când vine vorba de unitățile comercializate. O partea din motivația acestei situații avea legătură cu faptul că gigantul din Cupertino, până de curând, a refuzat să vândă telefoane ”ieftine”, în timp ce sud coreenii își fac majoritatea banilor din gadgeturi care costă un sfert din prețul unui Galaxy S21, de exemplu. Lucrurile s-au remediat în 2020.

La final de 2020, Samsung a ieșit în vârful piramidei când vine vorba de cele mai multe telefoane vândute, dar în ultimul trimestru din an, cel mai important când vine vorba de vânzări, Apple a ocupat prima poziție de pe podium. Pentru prima oară din 2016 s-a întâmplat acest lucru.

Conform unui studiu publicat de Garner, compania lui Tim Cook a livrat aproximativ 80 de milioane de iPhone-uri în ultimele trei luni din 2020. Acea performanță fără precedent pentru gigantul din Cupertino a reușit să împingă compania pe prima poziție în clasamentul global al producătorilor de mobile.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii