Job nou periculos la Iași. Biciclist de la Food Panda, rănit grav în trafic

sâmbătă, 13 aprilie 2019, 16:50
2 MIN
 Job nou periculos la Iași. Biciclist de la Food Panda, rănit grav în trafic

Un tânăr care face livrări de mâncare pe bicicletă a fost acroșat de o mașină sâmbătă la amiază în zona Kaufland – Podu de Piatră. El a fost rănit grav, conform martorilor. O ambulanță l-a transportat la spital.

În Iași a apărut destul de recent acest nou job – cel al livrărilor de mâncare cu ajutorul bicicletei. S-a considerat că transportul este unul ecologic și că este mai ușor străbătut orașul pe pistele speciale. Însă unii ieșeni sunt de părere că este foarte greu să te deplasezi cu un rucsac imens în spate, mai ales dacă ai de traversat și trecerile de pietoni unde se presupune că ar trebui să cobori de pe bicicletă, apoi să te urci din nou.

"FoodPanda si TakeAway, sinucigasi pe bicicleta fara casca, fara protectie, merg haotic prin trafic, pe treceri de pietoni, taie calea soferilor. Aici e vina managementului de sus, in mod normal delivery-ul pe bicicleta trebuie facut in primul rand in conditii de maxima siguranta. De 2 ori am patit in trafic sa imi fie taiata calea de biciclistii respectivi cand s-a facut verde la semafor, de fiecare data am franat brusc si era sa ma buseasca masina din spate. Ar trebui date niste amenzi grase de catre Politie, pana nu ajunge vreunul dintre ei in spital sau mai rau", a scris un tânăr.

"Eu ma intreb daca nu li se poate interzice sa circule cu acele cutii imense in spate pe bicicleta", a precizat alt ieșean.

Comentarii