Jos bicicleta, sus uischiul: iată secretul succesului edililor de la Iaşi!

joi, 12 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 Jos bicicleta, sus uischiul: iată secretul succesului edililor de la Iaşi!

Iată, stimaţi telespectatori, că, deşi nu este vorba despre un personagiu prea important în arhitectura rubricii noastre, iar a treburilor urbei şi mai puţin, că oricum nu face mare scofală, pe astăzi vom avea o micuţă continuare la pulsuleţul de sâmbătă cu derectorul derecţiei Digitalizare din Premărie, omul de bază şi pahar al edilului şef, inginerul mecanic Boghiu.

Dacă vă mai amintiţi, recent l-am pictat aicea cum se lăuda el pe Instagram că are valet personal care îi aduce uischiuleţul la pat, oferind şi o demonstraţie video.

Ceea ce, să avem pardon, chiar ne face mândri să avem aşa un derector la digitalizarea oraşului. Boon, iată că pe azi avem ceva noutăţi despre personagiu, ajunse la noi pe filiere specifice.

Cică acelaşi Boghiu, căruia i s-au imputat întârzierile în asfaltarea şoselei Bârnova acum doi-trei anişori, întârzieri care s-au lăsat cu mare scandal public, ei bine, cică tot acesta ar fi acum responsabil de ratarea unuia din ceea ce părea a fi printre cele mai făinuţe proiecte cu bani europeni ale Iaşului.

Este vorba de cel cu pistele de biciclete care să străbată tot oraşul, piste reale, care chiar să folosească bicicliştilor, să-i îndemne să lase maşina acasă, nu ca cele actuale, care-i fac să se răzgândească să ia maşina înapoi în primire după câteva drumuri la serviciu pe două roţi. Deh, dom’ premare, cam asta se întâmplă când defilăm cu oameni cărora le place mai mult păhărelul decât mişcarea. Hai mulţeani!

Majoritate fără codiţă: ce se va face oare Mihăiţă?

Peste exact 6 zile premarele, cum ştiţi, va rămâne fără majoritate în consiliul local, după ce instanţa va decide definitiv că fugarul Cezărică „Ciorăpel” de la USR, făcut de Mihăiţă vice, va ieşi din CL pe uşa din dos.

Gurile rele zic că ar exista o variantă de rezervă a oamenilor premarelui, cu patru nume mari şi late în coadă. Care sunt acestea? Ţineţi aproape, că vorbim acuşica!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii