Kanye West și-a anunțat programul de președinte: anti-avort și anti-vaccin

joi, 09 iulie 2020, 09:06
1 MIN
 Kanye West și-a anunțat programul de președinte: anti-avort și anti-vaccin

Kanye West și-a exprimat dorința de a candida la președinția Statelor Unite ale Americii, asta după ce în nenumărate rânduri s-a arătat un susținător ferm al actualului președinte, Donald Trump. Cu toate acestea, nu este încă destul de clar dacă rapperul a fost serios prin postarea pe care a făcut-o pe Twitter sau dacă a depus vreo documentație oficială care să apară pe buletinele de vot ale alegerilor de stat. Termenul limită pentru a adăuga candidați independenți pe lista de votare nu a trecut.

El a vorbit despre dezvoltarea unui vaccin împotriva Covid-19.

”Atât de mulți dintre copiii noștri sunt vaccinați și paralizați… Așa că atunci când ei spun că modul în care vom scăpa de Covid este cu un vaccin, sunt extrem de prudent. (…) Vor să pună un cip în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri”, a spus Kanye West, candidat la alegerile prezidențiale SUA 2020.

De asemenea, West a mai spus că intenționează să pună capăt brutalității poliției, dar a adăugat că ”polițiștii sunt tot oameni”. În plus, solistul american a avertizat că se opune pedepsei cu moartea și este ”pro-viață pentru că urmează cuvântul Bibliei”.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii