Katrine Lunde – o forță a naturii la 41 ani. A trecut peste pierderea sarcinii prin sport

miercuri, 08 decembrie 2021, 15:09
1 MIN
 Katrine Lunde – o forță a naturii la 41 ani. A trecut peste pierderea sarcinii prin sport

Katrine Lunde are 41 de ani și pare relativ departe momentul retragerii din activitatea profesională. La această vârstă, orice lună în plus petrecută pe teren înseamnă o performanță remarcabilă. Ea este una dintre vedetele Mondialului de handbal feminin din Spania.

A debutat în handbal la nivel de senioare în 2002, iar de atunci respiră pentru acest sport. Timp de aproape 20 de ani a stabilit recorduri care cu greu vor putea fi doborâte, însă Katrine Lunde este mai mult decât niște cifre.

Norvegianca reprezintă definiția perfectă a respectului pentru meseria pe care o practică. A profesionalismului și dăruirii pe care nu le-a fentat niciodată, iar rezultatele se văd la fiecare apariție pe teren.

În toamna lui 2020, Katrine Lunde a anunțat că nu participă la Campionatul European, mărturisind că este însărcinată pentru a doua oară. După mai puțin de două luni, handbalista a trecut print-un o adevărată dramă, după pierderea sarcinii.

Vindecarea a venit prin și de la sport. Lunde a anunțat că își dorește să participe la European, iar câteva săptămâni mai târziu avea să ridice trofeul deasupra capului alături de colegele ei.

Aflați amănunte de pe sport.ro.

Comentarii