Kim Kardashian a gafat din nou. Și-a subțiat gâtul și umerii în cea mai recentă poză în Photoshop. FOTO

vineri, 02 septembrie 2022, 11:24
1 MIN
 Kim Kardashian a gafat din nou. Și-a subțiat gâtul și umerii în cea mai recentă poză în Photoshop. FOTO

Kim Kardashian a fost acuzată că și-a modificat corpul în pozele de pe rețelele de socializare în Photoshop.

Un utilizator TikTok cu ochi de vultur a observat că vedeta părea să-și îndepărteze mușchiul trapez din jurul gâtului și umerilor, într-o fotografie care promova noua ei colaborare cu „Beats by Dre”, informează Page Six.

„Kim K este renumită pentru că și-a scos defectele prin Photoshop”, a început utilizatorul, Caroline, în videoclip. "De ce? Nu știu, poate că îi face gâtul să pară mai mic?”

Pentru a dezvălui aparenta lucrare de editare, Caroline a realizat inversarea imaginii pentru a evidenția reducerea mușchilor lui Kardashian – precum și distorsiunea apei din piscină care apare în spatele ei. Caroline a distribuit și o imagine dintr-un videoclip din culise care a fost distribuit pentru a compara cu fotografia postată de Kardashian.

Desigur, acesta este doar cel mai recent dintr-o serie de „photoshop fail” de la fondatorul Skims, care a devenit la fel de cunoscut pentru fotografiile editate, precum este pentru cariera ei multifațetă.

Poate cel mai faimos dintre eșecurile de editare a fost atunci când ea și familia ei au editat-o pe fiica lui Khloé Kardashian, True, pe corpul fiicei lui Kylie Jenner, Stormi, într-o fotografie dintr-o excursie la Disneyland.

Sursa: stirileprotv

Comentarii