La români ca la nimenea :) Stâlp lăsat în mijlocul unui drum proaspăt asfaltat

marți, 18 iulie 2023, 17:58
1 MIN
 La români ca la nimenea :) Stâlp lăsat în mijlocul unui drum proaspăt asfaltat

Un stîlp a fost „uitat” în mijlocul drumului, după lucrările de asfaltare pe DJ 691, în Timiș. Autoritățile județene dau asigurări că obstacolul periculos va fi înlăturat săptămâna viitoare.

Pe tronsonul 2 al DJ 691, un stâlp a fost „uitat” în mijlocul drumului, aproape de intrarea în Giarmata. Reprezentanții Consiliului Județean Timiș, care gestionează lucrarea, susțin însă că până la sfârșitul săptămânii viitoare stâlpul de distribuție a energiei electrice va fi scos de sub tensiune și relocat, arată publicația Tion.

Lucrarea a fost făcută de firma Strabag. Care a realizat DJ 691 – tronsonul 2, șoseaua de legătură către autostrada A1. Valoarea estimată a lucrărilor este de 63.167.131 lei fără TVA, echivalentul a peste 15 milioane de euro, cu TVA inclus.

În urmă cu zece zile, după ce a mers pe șantier, președintele CJT Alin Nica declara că lucrările privind extinderea și modernizarea DJ 691, între Socar și autostrada A1, sunt în grafic, luna octombrie 2023 fiind termen limită de închidere a șantierului.

Mai mult, pe tion

Comentarii