Laura Codruța Kovesi anunță că s-a căsătorit. Din ce ţară este soţul ei

miercuri, 19 octombrie 2022, 15:47
1 MIN
 Laura Codruța Kovesi anunță că s-a căsătorit. Din ce ţară este soţul ei

Laura Codruța Kovesi a dezvăluit că formează de câțiva ani un mariaj cu „un prieten din România” care „a lucrat în privat”, negând informațiile că ar forma un cuplu cu un fost ofițer de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP).

Șefa Parchetului European a oferit și câteva detalii despre soțul ei, într-un interviu pentru Spotmedia. „M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a spus Kovesi, pentru Spotmedia.

În primăvara acestui an, au apărut informații conform cărora Kovesi s-a căsătorit, „în urmă cu câteva luni bune”, cu fostul ofițer ce-i fusese detașat de la SPP cât timp a fost la șefia DNA. Kovesi, în vârstă de 49 de ani, a comentat aceste zvonuri, despre care spune că o amuză câteodată. „Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a mai spus Kovesi.

Comentarii