Lia Olguța Vasilescu se laudă cu toalete fără pereți despărțitori. Valul de ironii de pe net a făcut-o să șteargă pozele

sâmbătă, 15 iulie 2023, 11:55
2 MIN
 Lia Olguța Vasilescu se laudă cu toalete fără pereți despărțitori. Valul de ironii de pe net a făcut-o să șteargă pozele

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a lăudat, într-o postare pe Facebook, cu modernizarea unui liceu, mai multe fotografii fiind postate pe internet pentru a susține afirmațiile.Însă toaletele pe care elevii ar urma să le folosească au fost instalate una lângă alta, fără a fi montați pereți despărțitori pentru a oferi intimitate. Postarea edilului a fost făcută miercuri, iar vineri seară imaginile cu WC-urile noi au fost șterse.

Postarea de pe Facebook este însoțită de fotografii cu rezultatul renovării, însă pozele inițiale în care se pot vedea toaletele așezate una lângă alta, fără a fi despărțite în niciun fel, au fost șterse vineri seară.După valul de ironii, Vasilescu a revenit sâmbătă dimineața cu o nouă postare în care a explicat de ce a ales soluția toaletelor fără pereți despărțitori.

”O postare a mea despre o grădiniță relocată pe perioada lucrărilor pe fonduri europene a stârnit un val de controverse. De ce băile pentru copiii de grădinită nu au pereți despărțitori? Simplu! Pentru că așa sunt normativele pentru copiii de 3, 4 sau 5 ani. Cei care au făcut aceste normative au ținut cont de faptul că aceștia merg însoțiți la baie de educator sau îngrijitor, fiindcă sunt încă mici și pentru a nu avea probleme de claustrofobie.Așa arată o grădiniță care respectă normativele! În plus, există băi separate pentru fetițe și băieței. Unii mi-au cerut să nu respect aceste normative pentru că e nevoie de intimitate. Așa cred ei că legislația e facultativă… Alții au considerat că valul de jigniri îi reprezintă și au făcut și câteva glumițe.Proaste, dar atât pot ei… Vestea bună este că s-a aflat că în Craiova ne preocupăm să avem unități de învățământ reabilitate! Le mulțumesc tuturor! Cei care au probleme de intimitate, se pot adresa ministerului care face normative!”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Mai mult, pe ziare.com

 

Comentarii