LIVE VIDEO: 27 de proiecte dezbătute de consilierii județeni din Iași

miercuri, 29 iulie 2020, 09:07
1 MIN
 LIVE VIDEO: 27 de proiecte dezbătute de consilierii județeni din Iași

Miercuri are loc ședința ordinară a consilierilor județeni. Sunt 27 de proiecte pe ordinea de zi a întrunirii – care, după toate probabilitățile, va fi condusă de vicepreședintele Romeo Olteanu.

UPDATE

Ședința a decurs fără probleme pe parcursul a mai puțin de două ore. Aleșii județului au adoptat mai multe proiecte, între care alocarea de fonduri pentru relocarea stâlpilor de medie tensiune care împiedică amenajarea Parcului Industrial de la Lețcani, acordarea de fonduri (din bani europeni) pentru spitalele din subordinea CJ implicate în combaterea răspândirii epidemiei de Covid-19, suplimentarea sumelor aflate la dispoziția Direcției de drumuri județene pentru întreținerea și repararea unor segmente de drum din județ.

Opoziția a solicitat amănunte despre desfășurarea proiectului amplasării spitalului mobil în incinta parcului agroindustrial TransAgropolis. Vicele Romeo Olteanu a explicat că astăzi este programată ultima „tentativă” de obținere a vizelor de intrare în România de către membrii echipei tehnice pe care firma furnizoare din Turcia o va trimite la Iași pentru asamblarea complexului medical.

TEXT INIȚIAL

Șeful CJ a plecat ieri la București pentru obținerea unui aviz legat de funcționarea echipamentelor de radiologie și imagistică ale spitalului mobil.

Urmăriți desfășurarea ședinței.

Comentarii