Lucrările la Iaşi-Dancu vor fi finalizate la începutul lui noiembrie. Anunţ de ultimă oră

joi, 15 septembrie 2022, 13:02
1 MIN
 Lucrările la Iaşi-Dancu vor fi finalizate la începutul lui noiembrie. Anunţ de ultimă oră

Firma Conest anunţă că lucrările de reabilitare şi modernizare a străzii Iaşi-Dancu vor fi finalizare la începutul lunii noiembrie.

“Comuna Holboca se va bucura, după 30 de ani, de o conexiune modernă cu oraşul Iaşi.

Lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai din Dancu se apropie de final şi ne bucurăm să redăm funcţionalitatea circuitului rutier şi sistemului de transport public în comun.

Săptămâna aceasta, în Rond Dancu, s-au efectuat: montare fir contact şi colmatare şină mastic bituminos. Pentru finalizarea lucrărilor, urmează în perioada imediat următoare procedurile de semnalizare rutieră atât pentru rond Dancu, cât şi pentru liniile de tramvai.

Continuăm lucrările şi pe strada Aurel Vlaicu. Aici a fost turnat stratul de uzură în proporţie de 90%, urmând montarea rigolelor pentru scurgerea apelor, execuţia canalizării, ridicarea căminelor la cotă, execuţia reparaţiilor peste canalizare şi montarea indicatoarelor rutiere.

Vă anunţăm pe această cale faptul că termenul de finalizare este începutul lunii noiembrie. Ştim că lucrările implică un disconfort pentru cei care locuiesc în Tătăraşi şi Dancu, iar pentru înţelegerea de care am avut parte, vă mulţumim!”, scriu reprezentanţii firmei pe pagina de Facebook.

 

 

Comentarii