Marea defilare a rochiilor în PSD: adăstaţi, admiraţi, diferenţiaţi, apoi rugăm note!

sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 02:50
2 MIN
 Marea defilare a rochiilor în PSD: adăstaţi, admiraţi, diferenţiaţi, apoi rugăm note!

Pentru că astăzi începe weekendul, şi pentru că nu vrem să staţi în ziua liberă cu frunţile încreţite din cauza noului premier desemnat al ţării, ne-am gândit să vă oferim şi o faţetă de descreţit frunţi, legat de noul eveniment politic de la Bucureşti. 

Mai concret: spuneţi şi dumneavoastră: este că madama premier le bate la rochii ţopistice pe toate femeile bărbate din PSD, de la un cap la altul? Că nouă, zău, aşa ni se pare…

Cine vor fi căpeteniile în marele rezbel fratricid pentru controlul judeţului Iaşi?

Ei bine, dacă v-aţi oprit din râs după exerciţiul de admiraţie de alături, haideţi să trecem la lucruri serioase şi să vorbim despre ce vă promiteam de ieri: ce lasă în urmă Măricel la judeţ şi la partidoiul ieşean, după plecarea pe care şi-ar fi aranjat-o deja la Bucale, ca secretar de stat în noul guvern Dăncilă? Asta, fireşte, dacă acest guvern va fi şi votat în Parlament, căci auzim că nu mai e aşa de sigură treaba, că Daddy avea alt plan, de fapt, ce începea cu o respingere de la Cotroceni, nu o acceptare. În fine, zice-se că la Cejău primul pe lista celor ce şi-ar fi aranjat apele ar fi conţilierul O Stafie cu Cioc, dacă vă mai amintiţi de acest personagiu de basm despre care am mai vorbit acu ceva vreme. Totul depinde, însă, de votul aripii Castanciu, căci, dacă vă amintiţi, această aripă era cât pe ce să-l sară şi pe Măricel în 2016, când a câştigat şefia la un vot. Cum stă treaba acuma, haideţi că detaliem în episodul următor!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii