Marian Godină le-a dat o lecţie usturătoare Ilincăi Vandici şi lui George Buhnici

marți, 19 iulie 2022, 08:59
2 MIN
 Marian Godină le-a dat o lecţie usturătoare Ilincăi Vandici şi lui George Buhnici

Marian Godină este tătic de puţin timp şi a avut o replică pentru Ilinca Vandici şi George Buhnici, după derajapele acestora din spaţiul public. 

Godină nu a dat nume, dar totul este cât se poate de clar. Vandici a spus că bărbatul trebuie să fie şmecher, nu să schimbe scutece. 

”Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruţ, să nu-i faci băiţă bebeluşului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte şi comentariile în care eram atât de lăudat pentru «eforturile» mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aş dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult”, a scris Godină. 

Acesta a făcut referire în mesajul lui şi la deranjul produs de declaraţiile lui George Buhnici, care spunea că vede pe plajă fete cu celulită, ceea ce nu îii place. 

”Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soţul neputincios, ea este cea care trece prin greul naşterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual nişte celulită pe coapse, spre dispreţul vreunui beţivan aflat la mare pentru a se uita după ţâţe şi buci”, a spus Godină. 

Marian Godină: ”Mamele merită toată aprecierea şi respectul nostru, iar dacă vreodată le comentaţi mamelor voastre, să vă fie ruşine, măgarilor care sunteţi voi măgari! Valabil şi pentru mine”, a fost mesajul poliţistului.

SURSA: stiridecluj.ro

 

 

Comentarii