Meci tare în Copou. Vine liderul la Iaşi!

vineri, 10 februarie 2023, 08:12
1 MIN
 Meci tare în Copou. Vine liderul la Iaşi!

Echipa de handbal feminin CSM Iaşi 2020 are sâmbătă un meci dificil în Divizia A. Gruparea locală, care are ca obiectiv promovarea în Liga Naţională, se confruntă cu singura echipă solidă din Seria B a ultimului eşalon intern, Corona Braşov. Partida din cadrul etapei a XIII-a va avea loc în Sala Liceului cu Program Sportiv din Iaşi, cu începere de la ora 13:00.

 

Cele două formaţii vor merge, aproape sigur, mai departe în cursa pentru promovare, în care vor intra primele două clasate din cele trei serii ale Diviziei A şi două echipe de pe locul III. Corona a câştigat toate cele 12 partide disputate până acum şi conduce în clasament, cu 36 de puncte. Pe locul II sunt junioarele de la Centrul Naţional de Excelenţă Sfântu Gheorghe, cu 30 de puncte, care nu au însă drept de promovare, iar pe III este CSM Iaşi 2020, cu 27 de puncte. Ieşencele au un avans de şase puncte faţă de ocupanta locului IV, CSM Bacău.
 
În tur, Corona s-a impus la scor, 44-18 (19-10).
De subliniat faptul că accesul la meci se face doar pe baza unor invitaţii, care au fost eliberate de clubul organizator.

Comentarii