Milioane de lei se scurg în corespondenţa Primăriei cu ieşenii

marți, 20 decembrie 2022, 23:39
1 MIN
 Milioane de lei se scurg în corespondenţa Primăriei cu ieşenii

Primăria vrea să cheltuiască 3,6 milioane lei pe trimiterea de scrisori în următorii doi ani. În acest sens, municipalitatea a lansat o procedură de achiziţie publică pentru încheierea unui acord-cadru.

 „Pentru organizarea activităţii de expediere a trimiterilor poştale, dar şi pentru a nu bloca activităţile de trimitere şi comunicare a răspunsurilor la petiţiile depuse de către cetăţeni, este necesară asigurarea unui flux constant de corespondenţă a aparatului de specialitate al primarului în scopul informării la timp a cetăţenilor şi îndeplinirii obligaţiilor legale impuse de legislaţia în vigoare”, explică Primăria necesitatea achiziţiei.

Cantitatea maximă estimată pentru durata acordului cadru (doi ani) este de 940.710 trimiteri, iar cantitatea minimă ajunge la 470.355 trimiteri. „Pentru contractul subsecvent (un an), cantitatea maximă este de 470.455 trimiteri, iar cantitatea minimă de 235.178 trimiteri”, se mai precizează în caietul de sarcini aferent achiziţiei. Companiile interesate trebuie să depună oferte cel târziu pe 28 decembrie. 

Comentarii