Minciuna Andreei Moldovan, demontată de Voiculescu. La ce oră a aflat de tragedie

miercuri, 14 aprilie 2021, 09:50
1 MIN
 Minciuna Andreei Moldovan, demontată de Voiculescu. La ce oră a aflat de tragedie

Minciuna Andreei Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătății, demontată chiar de Vlad Voiculescu: ministrul a precizat, la Antena 3, la ce oră a aflat de incidentul de la spitalul Victor Babeș.

„Dânsul ( ministrul Voiculescu, n.r.) a fost acolo de la ora 17.00 , a fost primul printre cei de acolo. (…) Vă dați seama că nu ascundem nimic, este o situație tragică, trebuie să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat secretarul de stat Andreea Moldovan.

Ministrul Sănătății a declarat, pentru Antena 3, că a aflat, de fapt, între orele 18:00 și 18:30 despre ce s-a întâmplat la spital, și că Andreea Moldovan ”a greșit pentru că ieri nu a fost în București și nu știa foarte clar ora“.

”Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați. O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, a scris Voiculescu, luni seară, pe Facebook.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii