Ministrul Sportului din România se antrenează în Bulgaria pentru Jocurile Paralimpice

vineri, 13 august 2021, 16:46
1 MIN
 Ministrul Sportului din România se antrenează în Bulgaria pentru Jocurile Paralimpice

Fără un velodron modern în România, ministrul Eduard Novak se pregătește pentru Jocurile Paralimpice în Bulgaria, în orașul Plovdiv.

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, se pregătește pentru Jocurile Paralimpice, care se vor desfășura în perioada 24 august – 5 septembrie. La Tokyo, Novak va participa atât la proba de velodrom, cât și la cea pe șosea. Totuși, demnitarul nu are unde să se antrenze în România, fiind nevoit să meargă tocmai până la Plovdiv pentru a găsi un velodrom optim.

„La Izvorani suntem cei care reprezintă atletismul şi tir cu arcul, judo se află în momentul de faţă în izolare la Cluj-Napoca şi ciclismul în Bulgaria, la Plovdiv. Respectăm regulile impuse de organizatorii Jocurilor Paralimpice de la Tokyo şi avem această perioadă de 14 zile de stat în bula sanitară. Echipa de ciclism se va afla în zona de bulă în Bulgaria, pentru că doar acolo au velodrom şi au şi şosea pentru exersarea tehnicilor lor înainte de a pleca spre Tokyo”, a declarat Ciprian Anton, șeful delegației sportivilor români.

Aflați amănunte de pe gsp.ro.

Comentarii