Mircea Lucescu, învins de fani

marți, 28 iulie 2020, 01:54
2 MIN
 Mircea Lucescu, învins de fani

 

Tehnicianul român a renunţat la Dinamo Kiev, la patru zile după semnarea contractului, enervat de ostilitatea fracţiunii ultras

Tehnicianul Mircea Lucescu a decis, ieri, să renunţe la contractul semnat în urmă cu doar patru zile cu Dinamo Kiev, el menţionând, într-un comunicat, că îi este imposibil să activeze în atmosfera de ostilitate creată de propriii suporter. „Mulţumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată şi invitaţia făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susţinere echipa are atâta nevoie în momentele de încleştare sportivă. Nu pot să accept ca propriii fani să acţioneze împotriva intereselor clubului. Cred că era momentul să se producă o schimbare care să provoace emulaţie, entuziasm, motivaţie şi care să readucă echipa la nivelul la care tradiţia şi istoria acestui club îi dau dreptul. Venirea mea la Dinamo Kiev n-are nici o legatură cu valoarea contractului, banii au fost ultima mea preocupare”, a precizat Lucescu. Mircea Lucescu a semnat săptămâna trecută un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev.

Fanii radicali ai lui Dinamo au salutat demisia lui Lucescu. „Din informaţiile pe care le avem, este foarte probabil ca Lucescu să nu se mai întoarcă în Ucraina. Nu ne vine să ne bucurăm încă, aşa cum nu ne-a venit să credem nici când a fost numit în funcţie, atunci când noi am fost primii care au dat vestea.Se pare că reacţia ultraşilor şi a fanilor a contat. Am reuşit să apărăm onoarea clubului, în timp ce conducerea a arătat o completă lipsă de înţelegere a acestei situaţii”, au transmis fanii radicali ai lui Dinamo Kiev, citaţi de Digisport.

 

Comentarii