Eveniment

Miroslava se pregătește de sărbătoare

marți, 11 septembrie 2018, 08:51
2 MIN
 Miroslava se pregătește de sărbătoare

Zilele Turismului la Miroslava”, eveniment ajuns la cea de-a VI-a ediţie, va avea loc luna aceasta, în perioada 15 – 16 septembrie, la Miroslava.

Pe parcursul celor două zile se vor vizita obiectivele turistice ale comunei, vor fi organizate numeroase evenimente sportive, dar şi momente artistice susţinute de Taraful Lăutăresc din Chişinău, cât şi de interpretul de muzică populară din Republica Moldova, Ion Paladi. Pe scenă vor mai urca şi Alexandru Brădăţan,Violeta Popov, Aurel Neamţu şi Beatrice Duca, dar şi Iulian Paraschiv, care va avea un moment artistic de magie.

Ziua de 15 septembrie va începe cu vizitarea obiectivelor turistice din Comuna Miroslava – obiective ale proiectului „Promovarea produselor turistice natural şi antropice din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, prin acţiuni integrate de marketing şi comunicare”, precum şi momente cultural artistice de valorificare a datinilor populare (Asociaţia Ciurbeştenii, elevii Şcolii „Dimitrie Anghel” Corneşti, Ansamblul „Slobozia” – Voineşti), cât şi competiţii şi întreceri sportive.

Duminică, 16 septembrie, toţi cei care doresc să descopere Miroslava şi împrejurimile sale de pe bicicletă, sunt aşteptaţi la punctul de plecare – Centrul de informare Turistică, incepand cu ora 10 pentru o incursiune de neuitat.

Spre seară, vor avea loc festivităţile de premiere a participanţilor la concursurile sportive, şi tradiţionalul spectacol de artificii.

”Centru de Informare Turistică din Miroslava are ca obiectiv principal promovarea turistică a comunei și atragerea vizitatorilor pentru a descoperi frumusețile și tradițiile specifice satului românesc moldav de care nu duce lipsă nici unul dintre cele 13 sate componente ale comunei noastre.

Anul trecut cea de-a V-a ediție a „Zilelor Turismului la Miroslava s-a bucurat de prezența unui număr impresionant de participanți atât din comuna Miroslava cât și din municipiul Iași și localitățile învecinate. Manifestarea face parte dintr-un proiect mai amplu demarat în urmă cu cinci ani: „Promovarea produselor turistice natural si antropice din comuna Miroslava, judetul Iași prin acțiuni integrate de marketing si comunicare“ implementat de Primaria Miroslava, proiect ce se află în perioada de sustenabilitate.

Anul acesta la cea de a VI-a ediție, în zilele de 15 și 16 septembrie așteptăm la fel de multă lume cu un program artistic variat pentru toate vârstele și gusturile.” A declarat Mihaela Vechiu, consilier Centru de Informare Turistică din Miroslava.

Comentarii