De la regizorul și scenaristul serialului de succes ”Umbre” și al filmului ”Câini”

Mister, suspans și emoție: BOSS. Proiecție specială în prezența echipei, pe 24 aprilie la Cinema City

luni, 24 aprilie 2023, 12:09
2 MIN
 Mister, suspans și emoție: BOSS. Proiecție specială în prezența echipei, pe 24 aprilie la Cinema City

BOSS, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Bogdan Mirică, un thriller noir inspirat dintr-un fapt real, cum nu s-a mai văzut pe marile ecrane, intră în cinematografele din România. 

Regizorul Bogdan Mirică va fi alături de publicul din Iași luni, 24 aprilie, de la ora 19:00 la Cinema City Iulius Mall. Bilete sunt deja în vânzare online, pe site-ul Cinema City: shorturl.at/tOX08

De la regizorul și scenaristul serialului de succes ”Umbre” și al filmului ”Câini”, BOSS surprinde alienarea resimțită de un individ care trăiește anonim printre semenii săi, într-o societate în care orice contact, oricât de nesemnificativ, este de fapt un raport de forțe și doar cel mai puternic supraviețuiește.

Trailer: BOSS (r. Bogdan Mirică) – din 21 aprilie în cinematografe

Din distribuție fac parte Ioana Bugarin, Laurențiu Bănescu, Sergiu Costache, Toma Cuzin, precum și regretatul Teodor Corban, în unul din ultimele sale roluri. De altfel, Teodor Corban este singurul actor care a jucat în toate filmele regizate de Bogdan Mirică, BOSS fiind ultimul dintre ele.

BOSS îl urmărește pe Bogdan (Laurențiu Bănescu), un șofer de ambulanță metodic și inteligent, care participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre ei manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

BOSS aduce pe marile ecrane un gen care lipsește cu desăvârșire din cinematografia românească: thrillerul. În ciuda filonului polițist, BOSS ni se dezvăluie treptat, ca un film  totodată subiectiv și introspectiv, un comentariu social despre alegerile care izvorăsc din dorințe ascunse și conflicte lăuntrice, mândrie, patimi, taine, ego, vise neîmplinite și demoni interiori.

Pentru cei care ratează filmul în avanpremieră, acesta se poate vedea în cinematografele din toată țara din 21 aprilie, distribuit de Bad Unicorn, iar 3 mai este BOSS DAY la Cinema City! Dacă vrei să fii BOSS, nu rata ocazia de a participa la una dintre proiecții. 
***
Noutăți, programul evenimentelor din țară și povești din culisele filmărilor vor fi postate pe pagina de Facebook a filmului.
Programul complet al proiecților BOSS din Iași și din toată țara poate fi consultat aici: https://badunicorn.ro/film/boss 

Trailer:  YouTubeFacebook

 

Comentarii