MOLDOVA CENTER pregătește deschiderea unui nou supermarket (P)

marți, 28 februarie 2023, 06:50
2 MIN
 MOLDOVA CENTER pregătește deschiderea unui nou supermarket (P)

Incepand cu data de 1 martie 2023, la parterul cladirii Moldova Center, isi incheie activitatea supermaketul actual, care a raspuns timp de 10 ani solicitarilor clientilor din centrul orasului.

In locul acestuia, vor incepe lucrarile de amenajare pentru deschiderea unui market Mega Image, care va oferi un concept de magazin modern si dotat cu cele mai bune produse.

Timp de cateva luni, cat va dura amenajarea, clientii si chiriasii Moldova Center vor putea in continuare sa isi faca aprovizionarea de la Shop&Go de la Mega Image, un magazin compact, foarte atent aprovizionat. Aici pot fi facute atat cumparaturile zilnice, cat si cele saptamanale. Se gasesc de toate, de la produse alimentare de toate felurile pana la produse de igiena sau curatenie. Acesta ramane deschis in zona cladirii de vis-a-vis de Hotel Moldova.

Amenajarea noului magazin Mega Image presupune utilizarea unui spatiu de desfacere de 500 mp, (de la intrarea dinspre Prefectura) care va fi complet refacut si adus la cele mai noi standarde de calitate si siguranta. Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9.000 de angajați si cu o rețea care cuprinde în prezent peste 800 de magazine în: București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe din țară. În 2020 Mega Image a sărbătorit 25 de ani de la lansarea primului magazin în România.

Pe tot parcursul amenajarii noului magazin, restul zonei de retail va fi in continuare deschisa publicului si vor fi surprize placute pentru cumparaturi si servicii cat mai variate.

La parter Moldova Center veți găsi în continuare magazinele dumneavoastră preferate, în care puteți să faceți cumpărăturile cu care v-ați obișnuit:

  • Bijuterii: Sevda, cu tradiție în metale nobile, simple sau cu diamante și alte pietre prețioase și semiprețioase; Fest, cu bijuterii din argint, atent meșteșugite;
  • Modă și încălțăminte de sezon: Sofiaman – pijamale și haine de casă; Lorenzo – încălțăminte pentru femei și bărbați;
  • Servicii multiple: banca BCR, laborator foto și centru de copiere Fuji Film, casa de schimb valutar Casa Mara, magazinul Plafaria, preluări anunțuri – Evenimentul, ștampile și personalizări diverse – Trodat, accesorii gsm – GSM Rapid;
  • Servicii furnizare energie si gaz: Electrica Furnizare;
  • Alimentație publică și restaurante: Shop&Go Mega Image, Simigeria PETRU.

Vă invităm la cumpărături în Moldova Center!

Comentarii