Nebacaloreaţii lui Chirica: două poze, trei greşeli!

miercuri, 17 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Nebacaloreaţii lui Chirica: două poze, trei greşeli!

Imagini de colecţie pe astăzi, stimaţi telespectatori, cu premarele Mihai Chirica promovând, aşa cum poate, ecologia şi mersul pe trotinetă, în încercarea de a reduce poluarea în oraş.

Două observaţiuni am avea, domn premare, luându-ne după pozele postate pe pagina de facebook. Unu la mână: în prima poză se vede că promovaţi, dar şi că habar nu aveţi de mersul pe trotineta electrică. Asta pentru că, şi cunoscătorii ar fi trebuit să vă spuie, pe acest aparat nu se stă ca şi cum ai sta călare pe bordură, ci unul din picioare trebuie să stea pe frână.

Dar, în fine, trecem la poza doi! Aicea, da, pozele sunt ok, dar, dom’ şăf de promoţie, dă-o-n brânza mamii ei de treabă: ia’n concediază nebacaloriatul ăla zoios care se ocupă de pagina publică de facebook a matale, că se vede de la o poştă că nu le are cu limba română decât de-un 5 la bac! Ce-i cu “şi”-ul ăla între “ca” şi “variantă”, musiu?

Iaca scenariul scenariilor de groază pentru oamenii lui!

Apropo de premarele care, cum vedeţi, a intrat deja în campanie, haideţi să vă mai spunem una scurtă, la obiect! Cică scenariul care îi dă cel mai mult nesomn lui Mihai Chirica în ultima perioadă ar fi, zicese, următoarea aliniere de aştri: un candidat comun la premărie al dreptei ieşene (sau, în fine, unul susţinut de două partide mai răsărite, gen USR şi PNL), la pachet cu o candidatură cât de cât serioasă pe stânga, a PSD Iaşi, candidatură care poate să îi tragă din voturile proprii între 5 şi chiar 10 procente.

Acest cocteil ar fi, zice-se, reţeta sigură pentru scoaterea pe tuşă a lui Mihai Chirica, la alegerile locale de anul viitor. Ce şanse sunt să se întâmple? La partea a doua, din ce auzim, e 100%. La prima parte, din ce vedem, bara-bara: 50%. Adunând, făcând media aritmetică, geometrică, armonică şi ponderată, am zice că e de naşpa. Nu pentru noi, pentru ei…

Comentarii