Nistor zice una, Dinamo alta

marți, 07 ianuarie 2020, 02:43
2 MIN
 Nistor zice una, Dinamo alta

 

Clubul şi jucătorul se contrazic în privinţa transferului decarului la Craiova

Fostul dinamovist Dan Nistor a negat informaţiile potrivit cărora s-ar fi înţeles de mai mult timp cu Universitatea Craiova. El a lăsat să se înţeleagă că a fost împins de fostul lui club, Dinamo, să se transfere la gruparea olteană. „Mă bucur foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, pe această cale! Eu cred că este o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme în ultimul timp. Este eronat că m-am înţeles cu Craiova înainte. Cei de la Dinamo şi cei de la Craiova s-au înţeles înainte de a şti eu ceva. Este ultimul cuvânt pe care îl mai pronunţ despre Dinamo. Îi iubesc pe suporterii dinamovişti şi îi voi iubi toată viaţa, dar acum sunt la Craiova şi îmi voi da viaţa pentru Craiova. Vreau să câştig titlul cupa şi să particip într-o cupă europeană”, a declarat Nistor, în conferinţa de presă în care a fost prezentat.

Clubul Dinamo, printr-un comunicat oficial, îl contrazice pe Nistor: „Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei pentru transferul definitiv al lui Nistor la clubul din Bănie”,se arată în comunicatul FC Dinamo.

Antrenorul Dusan Uhrin a fost jovial la conferinţa de presă susţinută la reluarea pregătirilor echipei Dinamo, în ciuda faptului că a pierdut cel mai bun jucător, pe căpitanul Dan Nistor.„Trebuie să găsim alt jucător, alt număr 10-8, care dă pasa decisivă, dacă nu vom găsi, va trebui să schimbăm sistemul un pic, a spus Uhrin, care a negat zvonurile privitoare la plecarea sa la Craiova. El a precizat că noul căpitan al echipei va fi ales dintre fundaşul Ante Puljii şi mijlocaşul Ioan Filip.

**

Comentarii