O deputată tânără de Iaşi întregeşte tripleta?

joi, 07 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 O deputată tânără de Iaşi întregeşte tripleta?

Acuma, dacă stăm olecuţă drept şi gândim strâmb, tre’ să recunoaştem că răţoirea de ieri din Parlament, de la tribuna oficială, a deputatei USR de Iaşi Cosette Chichirău la adresa lacheilor lui Dragnea care vor să voteze în regim de urgenţă legile justiţiei, ei bine, acea ieşire, o fi fost ea cam nervoasă, dar a fost coerentă şi, mai mult, a dat oarecum bine pentru o Opoziţie care ne dă impresia, mai ales dacă te uiţi în Parlament dinspre liberali, că nici măcar vână să protesteze verbal nu mai are în ea. Stând însă încă o dată drept şi gândind strâmb, haideţi să vă mai spunem ce ne trece prin cap!

Remarcăm că, prin ultimele acţiuni din Capitală, din Cameră, dar şi prin prezenţa constantă pe la televiziuni, unde începe parcă să capete oareşce experienţă faţă de stângăciile de la început de mandat, demoazel Cosette îşi face loc puţin câte puţin, cu coatele, între senioarele cu renume ce reprezintă Iaşul acolo: madama cu Camelii de la partidoi şi sinatoarea Julia de la liberali. Deh, ce să spunem… Demoazel e destul de subţirică: ar trebui să încapă, între…

Nu, nu vă uitaţi vă rugăm la figurile din imagine, ci la picioarele de mai jos!

Nu, nu, nu! Nu vă uitaţi la figurile din imagine, o fotografie făcută zilele trecute la Moscova, în timpul vizitei Patriarhului Daniel în Rusia, la invitaţia PF Chiril I al Moscovei, ci uitaţi-vă, rogu-vă, iubiţi drept-credincioşi, la picioarele celor din imagine.

Da, da: chiar aşa, la picioarele lor… Boon, trageţi acuma o linie imaginară pe la bombeurile tuturor, şi aproximaţi cam cu cât stă mai în faţă Putin! Noi am zice un 50-60 de centimetri, liderul rus fiind şi cu umerii în faţa prelaţilor. Voi cam cât daţi? Şi, doi la mână: oare ce semn o fi ăsta, de bine sau de rău?

**** PONT ****
Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii